om oss

Mari Iversen startade Hus & Hem i Småland AB 2009 var det med en känsla att det lilla byggföretaget från Växjö skulle kunna bli en seriös utmanare i byggbranschen. Sedan dess har Mari Iversen vidareutbildats sig och blivit internationellt certifierad passivhushantverkare, behörig våtrum, certifierad ställningsbyggare, BAS P och BAS U. Mari Iversen är utbildad byggingenjör och har jobbat i över 10 år i USA. Idag är Hus & Hem i Småland AB ett välkänt företag i södra Sverige. Det har vi lyckats med genom att alltid våga utmana och tänka nytt. 

Vår målsättning har sedan starten varit att erbjuda våra kunder trygghet, högsta kvalitet och att hitta den bästa lösningen för varje kund när de anlitar oss.

för din trygghet

Hus & Hem står för hög kvalitet och flexibilitet. Vi löser det mesta även vid riktigt knepiga projekt och ser hellre möjligheter än problem. Vi är också måna om goda relationer till våra kunder. För att bidra till den bästa lösningen är vi gärna engagerade i projektet från början till slut. Att hålla tidsplaner är ett viktigt riktmärke för oss och vi arbetar alltid kostnadseffektivt och med stor transparens gentemot kunden. 

Kontakta oss gärna för ett möte och låt oss förverkliga just Dina idéer och visioner.

bra att veta

  • Vi lämnar garanti på utförda arbetet.
  • Vi tar inga pengar i förskott för arbetet.
  • Kostnadsfritt besök för offert / rådgivning.
  • Vi använder material som är godkänt och NTR-Stämplat.
  • Efter avslutat arbete lämnar vi platsen välstädad.
  • För oss är det viktigt att ta ett etiskt ansvar för kvalitet och slutprodukt i alla led.
  • Vårt mål är att både kunden och vi själva ska vara nöjda.

Info

Hus & Hem i Småland AB
Kungsgatan 13A
35231 Växjö

Orgn.nr: 556821–0644
Företaget innehar F-skattsedel och Ansvarsförsäkring.

Hus & Hem i Småland AB

Copyright © 2021. All Rights Reserved.